ELS NOSTRES SERVEIS

Tot per la teva llar.

REFORMES INTEGRALS

Sabem l’important que és per tu casa teva i que emprendre una reforma integral per convertir-la en la llar que realment desitges pot resultar una tasca complexa i tediosa.

La millor forma d’escometre aquests projectes és comptant amb un bon equip d’experts, qualificat i seriós. Per renovar el teu habitatge o, per què no, el teu negoci, a Aurea Disseny oferim un assessorament personalitzat i gratuït. Comptem amb interioristes que t’orientaran durant la fase de disseny per ajudar-te a escollir les  millors solucions adaptades als teus gustos i al teu estil de vida. Un equip tècnic que elaborarà un projecte complet de la teva reforma, amb una oferta econòmica ajustada al teu pressupost i plànols i infografia en 3D perquè puguis visualitzar de forma realista com quedarà el teu habitatge una vegada reformat.

El nostre equip d’operaris és propi i compta amb especialistes en cadascuna de les intervencions d’una actuació integral: paletes, lampistes, electricistes, fusters… Tots ells professionals amb un objectiu comú, cuidar fins al més mínim detall de l’obra per garantir la qualitat del nostre treball. A més, durant l’execució, un cap d’obra s’encarregarà de planificar els treballs, coordinar els diferents equips i garantir que les obres s’executen d’acord al projecte, en els terminis i qualitats pactats.

Ens ajudar comptar amb materials de la millor qualitat i primeres marques, el que ens permet oferir millors acabats i garanties i un resultat final dels treballs que respongui a l’exigència dels nostres clients i a la confiança que dipositen en la nostra empresa.

Coneix els nostres projectes

Coneix totes les possibilitats que posem al teu abast.

Les nostres marques

Contacta'ns

Posarem a la teva disposició un equip d'experts

csm_254-493-D06-100-192-j14_4a28d2d320

CUINES

Encertar amb la millor solució per al disseny d’una cuina pot ser una missió complicada, principalment si parlem del disseny de cuines petites en les que l’escassetat de metres dificulta la tasca de donar-li protagonisme a aquesta important habitació de l’habitatge. Tot i la restricció de l’espai de la cuina, actualment és possible trobar solucions enginyoses i de màxima qualitat que poden crear una superfície més àmplia, sense perdre de vista l’elegància, l’estil i la comoditat.

També pot resultar una bona oportunitat per donar un nou estil a la nostra nova cuina, el triar el color correcte ja que hi ha multitud de colors de cuines com disseny modern, com poden ser el vermell, negre o el gris. No obstant això, una cuina de color blanc, juntament amb la il·luminació adequada, poden fer que la cuina llueixi molt més, especialment quan del que es tracta és de dissenyar una cuina petita.

Per aprofitar al màxim l’espai de la cuina, el disseny de cuines petites es centra en convertir cada racó d’aquesta estada a metres utilitzables. Els projectes personalitzats, amb mobles a mida, són una de les millors maneres d’aconseguir-, però no és l’única solució per crear un espai pràctic, bonic, eficient i amb un estil modern que facin de la cuina l’estrella de casa seva.

Catàleg de cuines

Coneix totes les possibilitats que posem al teu abast

Les nostres marques

 

Contacta'ns

Posarem a la teva disposició un equip d'experts

4037CRU_TOULOUSE_crudo

BANYS

A Aurea disseny som especialistes en banys de disseny. Comptem amb més de 10.000 productes per bany de les millors marques internacionals de les que som distribuïdors.

Tots els productes estan fets amb els millors materials i oferim garantia de qualitat de primeres marques amb les que treballem per aconseguir la satisfacció dels nostres clients oferint-los una solució adequada per al projecte del seu bany.

Li oferim mobiliari per a bany de tots els estils: Banys moderns, clàssics, de luxe o de disseny italià, perquè sigui quin sigui el seu estil, pugui trobar un disseny que s’ajusti a les seves necessitats. Comptem amb les últimes tendències del mercat en tot tipus de components per a bany: Mobiliari, lavabos i bidets, vàters, banyeres i plats de dutxa, spas, mampares, accessoris de bany, aixetes, radiadors, miralls, paviments i revestiments.

Som interioristes i decoradors experts en dissenyar banys a mida de cada client per convertir-lo en un espai apte per al seu benestar i cura i per això tenim en compte fins al més mínim detall.

Contacta'ns

Posarem a la teva disposició un equip d'experts

Les nostres marques

closets84 (Medium)
connector41 (Medium)

MOBLES PER LA LLAR

Tenim una infinitat de solucions adaptades a les teves necessitats i gustos. Mobles de diferents estils i materials, de les millors marques i de la millor qualitat. Múltiples opcions, que gràcies a l’assessorament dels nostres experts decoradors,  et permetran donar vida a la llar dels teus somnis.

Dormitoris de matrimoni amb línies tranquil·les perquè el teu descans trobi un entorn de relaxament i confort, habitacions infantils i juvenils amb solucions divertides i alegres, menjadors pràctics i alhora bonics i elegants… Disposem d’un ampli catàleg amb les últimes tendències  en decoració així com els clàssics en mobiliari que mai no passen de moda.

Contacta'ns

Posarem a la teva disposició un equip d'experts

Les nostres marques